Menetätkö yöunesi yöllisten vessakäyntien takia?

50% kaikista yli 60-vuotiaista miehistä kokee ikään liittyviä eturauhasen ongelmia, jotka vain pahenevat iän myötä. Häiritsevätkö öiset vessassa käynnit sinun yöuntasi?

Useimmilla miehillä eturauhanen suurentuu iän myötä. Itse eturauhasen suureneminen ei ole vaarallista, mutta se voi jossain tapauksissa johtaa virtsan pidätysvaikeuksiin. Tila tunnetaan nimellä eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu. Joitakin miehiä asia vaivaa sen verran, että he päättävät hakea siihen apua.

Tila koskettaa monia miehiä

Tosiasiassa puolet yli 60-vuotiaista miehistä kokevat ikään liittyviä ongelmia eturauhasen kanssa. Tutkimukset osoittavat, että ongelmat vain pahenevat iän myötä.

Kaikkiaan 8/10 yli 75-vuotiailla on eturauhasen liikakasvun oireita, joita ovat tiheä virtsaamisen tarve, hitastunut virtsaaminen ja heikompi virtsasuihku.

ProstarOn® voi auttaa sinua.

ProstarOn®-ravintolisä on kehitetty ylläpitämään eturauhasen hyvinvointia. Tuhansilla suomalaisilla miehillä on ilo syödä ProstarOnia joka päivä.

Prostaron on valmistettu Norjassa, ja sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia, muun muassa pellavansiementä, joka edistää normaalin eturauhasen toimintaa ja hormoonitasapainoa aikuisilla miehillä. Lisäksi siinä on granaattiomenaa, lykopeenia ja pukinsarvensiementä sekä aktiivisia ainesosia vitamiineista ja kivennäisaineista.

Saat yöunesi takaisin ProstarOnin® avulla

Tällä ainutlaatuisella yhdistelmällä on osoitettu voitavan edistää normaalia eturauhasen toimintaa, samalla kun se on hyväksi virtsateille.

  • Nuku yöt vessakäyntien sijaan
  • Saat takaisin voimakkaan virtsasuihkun – ei tarvitse odotella
  • Pääset eroon jälkitiputtelusta

Saat paremman yöunen ja mukavamman arjen ProstarOnilla® – tee kuten tuhannet muut miehet Suomessa ja kokeile sinäkin ProstarOnia®!

Lisää asiakastarinoita:

-ProstarOn® on lievittänyt eturauhasvaivojani

Sven Enemanin arki on muuttunut täydellisesti sen jälkeen, kun hän aloitti ProstarOn®n käytön.

Lue lisää »

-Olen vakuuttunut, että Prostaron on auttanut minua (IKKE bruk)

Tauno Laakso on käyttänyt ProstarOn®ia vuodesta 2013 saakka ja on vakuuttunut, että se on auttanut häntä.

Lue lisää »

Kyllä kiitos, haluan kokeilla ProstarOnia® ILMAISEKSI* 30 päivää!

    Kentät, joissa on * -merkki, ovat pakollisia.

    Turvallisuustakuu – turvallinen ja varma tilaus

    Suomen Posti toimittaa kotipostilaatikkoosi