Meistä

NaturaMed Pharma – Vision Healthcare Nordicilla on yli 30 vuoden kokemus ravintolisistä ja olemme yksi pohjoismaiden johtavista toimijoista alallamme.

Vuodesta 1992 lähtien yli 2 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ovat valinneet pitää hyvinvoinnistaan huolta NaturaMed Pharma tuotteiden avulla. Kaikki ravintolisämme valmistetaan Norjassa hienoimmista, puhtaimmista ja luonnollisimmista raaka-aineista, joita markkinat tarjoavat. Kun ostat ravintolisät suoraan meiltä, vältät kalliit välikädet ja voimme sillä tavoin varmistaa matalat hinnat laadusta tinkimättä.

Vuonna 2020 NaturaMed Pharmasta tuli osa Vision Healthcare Nordicia ja VitaminExpress-verkkokauppaa. Sinulle asiakkaana se merkitsee yhä enemmän etuja.

Helposti tavoitettava asiakaspalvelu

Olemme täällä sinua varten! Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme tai omasta tilauksestasi, ota meihin yhteyttä! Tavoitat meidät numerosta 020 377 377 maanantaista perjantaihin 8-16.30 (kesällä 9:00-16:00).

Voit myös halutessasi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Saat mielenkiintoisia etuja Vision Healthcare Nordicin asiakkaana

Asiakkaanamme voit myös olla mukana PLUS-etuohjelmassamme, ja sinulla on mahdollisuus voittaa upeita etuja, saada hienoja lahjoja ja edullisia tarjouksia.

KUTSU

Kokeile 30 päivän annos ProstarOnia ILMAISEKSI*

Kyllä kiitos! Haluan kokeilla 30 päivän annoksen ProstarOnia ILMAISEKSI*