Tuhannet suomalaismiehet ovat kokeilleet

OTA JOKA PÄIVÄ ETURAUHASEN HYVINVOINTIIN

Menetätkö usein unet yöllisten vessakäyntien vuoksi?

Useimmilla miehillä eturauhanen alkaa suurentua ikääntymisen myötä. Kasvu itsessään on vaaratonta, mutta monissa tapauksissa se voi aiheuttaa virtsaamisongelmia. Tilanne tunnetaan nimellä eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu. Joillakin miehillä oireet ovat niin vakavia, että he hakevat apua vaivaan.

Itse asiassa jopa puolet yli 60-vuotiaista suomalaismiehistä kokee ikään liittyviä eturauhasongelmia. Tutkimukset osoittavat myös, että ongelmat lisääntyvät iän myötä.

Jopa kahdeksalla kymmenestä yli 75-vuotiaasta miehestä on suurentuneen eturauhasen oireita, joita ovat lisääntyneet vessakäynnit, ja hidastunut ja heikompi virtsaneritys.

ProstarOn® muutti kaiken ja nyt nukun taas hyvin.

Ongelmani oli, etten saanut nukuttua

Näin kertoo Arne Thuresson Åmålista, kun puhuimme hänen kanssaan puhelimessa ProstarOnista®.

Nyt nukun läpi yön, kiitos ProstarOnin®

Pari vuotta sitten tajusin, että minun piti käydä yhä useammin vessassa, jopa öisin. Koska olin jo NaturaMed Pharman asiakas toisen ravintolisän osalta, olin lukenut ProstarOnista® ja päätin kokeilla sitä. En ole katunut päätöstäni, sillä noin 2-3 kuukauden käytön jälkeen huomasin hyvät vaikutukset ja nyt voin taas nukkua koko yön.

Monien harrastusten mies

Arne on 68-vuotias eläkeläinen, joka käyttää vapaa-aikansa harrastuksiinsa, kuten raviurheiluun, hevosiin ja keilailuun. Sekä hevoset että keilailu ovat harrastuksia, jotka tarjoavat hienon yhteisöllisyyden tunteen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Arne odottaa myös innolla SHL:n alkamista uudelleen, sillä jääkiekko on myös suuri kiinnostuksen kohde, ja hän kannattaa Färjestadia.

Mitä tämä ravintolisä sisältää?

ProstarOn® valmistetaan Norjassa, ja se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiivisia ainesosia, kuten pellavansiemeniä, jotka edistävät aikuisten miesten eturauhasen normaalia toimintaa ja hormonitoiminnan säätelyä sekä maitohorsmauutetta, joka edistää virtsateiden normaalia toimintaa, erityisesti yli 45-vuotiailla miehillä.

Lisäksi ProstarOn® sisältää granaattiomenaa, lykopeenia sekä vitamiinien ja kivennäisaineiden aktiivisia ainesosia.

 • Pellavansiemenuute edistää eturauhasen normaalia toimintaa
 • Maitohorsmauute edistää virtsateiden normaalia toimintaa
 • Sinkki auttaa ylläpitämään veren normaalia testosteronitasoa
 • Sinkki, seleeni, folaatti ja B6-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Sinkki ja seleeni auttavat suojaamaan soluja hapettumisstressiltä
 • B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä
 • Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • B6-vitamiini voi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hormonitoiminnan säätelyä

TÄRKEÄÄ TIETOA KAIKILLE MIEHILLE!
Jos sinulla on eturauhasvaivoja, ota yhteys yleislääkäriin. Kaikkien miesten, niin nuorten kuin vanhojenkin, tulisi käydä sukuelinten rutiinitarkastuksessa. Yksinkertainen tutkimus voi osoittaa, johtuvatko oireet vakavasta sairaudesta. Ravintolisät eivät saa korvata monipuolista ruokavaliota, eikä niitä pidä käyttää lääkityksen ja/tai hoidon sijasta.

Miksi käyttää tätä ravintolisää?

Tilannut ProstarOnia vuodesta 2010
Kari Teeri Vantaalta on 73-vuotias, ja hän on tilannut ProstarOnia® jo vuodesta 2010 lähtien.


ProstarOn® toimii – kuten hän sai huomata automatkalla
Kari on todellakin huomannut sen, että ProstarOn® auttaa. Jokin aika sitten hän ajoi ystävänsä kanssa Lappiin. Automatka kesti 11 tuntia, ja he pysähtyivät välipalalle neljän tunnin välein. Tuona aikana Karin ei tarvinnut käydä kertaakaan vessassa, kiitos ProstarOnin®. Hänen kaverinsa sen sijaan kävi vessassa useita kertoja.

EU:n asiantuntijapaneelin (EFSA) tutkijat ovat analysoineet useita tutkimuksia ja todenneet, että oikea määrä pellavansiemeniä edistää eturauhasen normaalia toimintaa.

Jo tuhannet suomalaismiehet ovat löytäneet ProstarOnin®. Kyseessä on ravintolisä, joka sisältää täydellisen määrän pellavansiemeniä eturauhasen normaalin toiminnan kannalta. Se sisältää myös maitohorsmauutetta virtsateiden normaalille toiminnalle ja sinkkiä normaalin testosteronitason ylläpitämiseksi ja B6-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseksi.

Monet tuhannet miehet arvostavat erityisesti sitä, että se sisältää luonnollisia ainesosia. Runsaasti hyvinvointia edistävät ainesosat tulevat granaattiomenasta ja tattariuutteesta.

Ravintolisän koostumuksen ja nopean vaikutuksen ansiosta pohjoismaalaiset miehet tyhjentävät nyt tuotteet hyllyiltä.

Pellavansiemenuute edistää eturauhasen normaalia toimintaa.

TÄRKEÄÄ TIETOA KAIKILLE MIEHILLE!
Jos sinulla on eturauhasvaivoja, ota yhteys yleislääkäriin. Kaikkien miesten, niin nuorten kuin vanhojenkin, tulisi käydä sukuelinten rutiinitarkastuksessa. Yksinkertainen tutkimus voi osoittaa, johtuvatko oireet vakavasta sairaudesta. Ravintolisät eivät saa korvata monipuolista ruokavaliota, eikä niitä pidä käyttää lääkityksen ja/tai hoidon sijasta.

ProstarOn® on helpottanut eturauhasongelmiani


Sven Eneman Uppsalasta on hyvin tyytyväinen ProstarOniin®
ProstarOn on helpottanut eturauhasongelmiani, ja voin todella suositella sitä muillekin, jotka kamppailevat samojen ongelmien kanssa.


Kätevä kestotilaus
Minusta on kätevää, että minulla on kestotilaus ja että lisäravinteet toimitetaan suoraan postilaatikkooni. Asiakaspalvelu on aina ystävällinen puhelimessa ja asiakaspalvelijat ovat erittäin asiantuntevia.

Mikä aiheuttaa eturauhasen suurentumisen?

On epävarmaa, mikä aiheuttaa eturauhasen kasvun, mutta hormonaalisilla muutoksilla voi olla merkitystä.

Hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun esiintyvyys

Tutkimusten mukaan noin 25 prosentilla 50-60-vuotiaista miehistä on eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta johtuvia oireita. Sama pätee 50 prosenttiin yli 60-vuotiaista miehistä ja 80 prosenttiin yli 75-vuotiaista miehistä.

Onko eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu vaarallista?

Useimmilla miehillä eturauhanen alkaa kasvaa iän myötä. Eturauhasen laajentuminen on sinänsä vaaratonta, mutta joissakin tapauksissa se voi johtaa erilaisiin virtsaamisongelmiin. Joillakin miehillä ongelmat ovat niin vakavia, että he haluavat apua niihin. On aina tärkeää ottaa yhteyttä lääkäriin vakavan sairauden poissulkemiseksi.

Mitä suurentuneelle eturauhaselle voidaan tehdä?

Monet miehet kokevat, että tietyillä luonnollisilla aineilla, kuten ProstarOnilla® on hyviä vaikutuksia laajentuneen eturauhasen aiheuttamiin oireisiin.

Yksi päivässä eturauhasen hyvinvointiin


ProstarOn® on suunniteltu niille, jotka haluavat ylläpitää eturauhasen hyvinvointia, ja tuhannet suomalaismiehet hyötyvät ProstarOnista® päivittäin.

Mitkä ovat suurentuneen eturauhasen oireet?

Saatat kokea joitakin näistä oireista, jos sinulla on suurentunut eturauhanen:

 • Tiheät vessakäynnit
 • Voimakas virtsaamisen tarve
 • Heikompi virtsasuihku
 • Tunne siitä, että virtsarakko ei ole koskaan täysin tyhjä
 • On noustava useammin yöllä vessaan
 • Tunne, että on vaikea pidättää
 • Jälkitiputtelu ja virtsankarkaaminen

ProstarOn® on suunniteltu niille, jotka haluavat ylläpitää eturauhasen hyvinvointia, ja tuhannet suomalaismiehet hyötyvät ProstarOnista® päivittäin.

Sano hyvästit elämälle, jolle on ominaista huono uni, tiheät vessakäynnit, virtsaamisvaikeudet ja muut suurentuneeseen eturauhaseen liittyvät ongelmat. Liity tuhansien muiden suomalaisten joukkoon ja kokeile ProstarOnia® ilmaiseksi* 30 päivän annos!

KUTSU

Kokeile 30 päivän annos ProstarOnia ILMAISEKSI*

Kyllä kiitos! Haluan kokeilla 30 päivän annoksen ProstarOnia ILMAISEKSI*